+36709772588       +36302500971       1022 Budapest, Hankóczy Jenő u. 35.    

HÁZIREND, DÍJFIZETÉS, ÓRALEMONDÁS

  A Házirend célja:

  A Napraforgóházba járó gyermekek nyugodt, biztonságos körülmények között, életkori sajátosságaiknak megfelelően vehessenek részt a foglalkozásokon.
  A Házirendet a Napraforgóházba való belépéssel mindenki magára vonatkozóan érvényesnek fogadja el.
  Késés esetén a foglalkozásból megmaradt időt áll módunkban a gyermekkel tölteni. Ilyenkor a következő, pontosan érkező gyermekek érdekét helyezzük előtérbe.
  A mobiltelefonokat kérjük a foglalkozások alatt lenémítani, mert elvonja a gyermekek figyelmét, és zavarja a pedagógust.
  A Napraforgóházba való beiratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy az itt készült fotókat és videókat kizárólag a Napraforgóház dokumentációs és promóciós céllal felhasználhatja.
  Lemondás, hiányzás: A foglalkozásokat SMS-ben lehet lemondani, a következő telefonszámokon: 30/250 09 71 vagy 70/977 25 88 vagy a terapeutánál. A gyermek neve feltétlenül szerepeljen az SMS-ben.
  Az óralemondás e-mailen keresztül is történhet, a napraforgohaz@gmail.com címen. A lemondási időpontok és az ezzel együttjáró díjak ez esetben is érvényesek. Amennyiben az óra lemondása előző nap 20.00 óráig történik, díjmentes. Ennél későbbi lemondás esetén a terápia teljes díját fizetni kell.
  Az óralemondások menete egyéni és csoportos foglalkozáson való részvétel esetén is így érvényes. A lemondásokkal kapcsolatos elszámolás a következő bérlet fizetésekor, egyéni foglalkozásoknál a következő alkalommal történik.

  Fizetés:

  Az egyéni órák kifizetése hónap végén, legkésőbb a következő hónap 5. napjáig esedékes. A csoportos órákra bérlet vásárlása ajánlott, melynek díját előre kell fizetni.
  Köszönjük együttműködésüket, reméljük, szolgáltatásaink megfelelnek Önöknek!

  Egészség:

  kérjük, csak egészséges állapotban hozzák gyermeküket a foglalkozásokra. Amennyiben felmerül fertőző betegség gyanúja (kötőhártya gyulladás, influenza), illetve nem megfelelő egészségi állapot ("még köhög", "csak kicsit folyik az orra"), akkor inkább vigyék el gyermeküket orvoshoz, vagy pihentessék őket otthon a saját és a többi gyermek érdekében. Beteg, lázas, hasmenéses, hányós, illetve még lábadozó gyermek a többi gyermek egészségének megőrzése érdekében a Napraforgóházat nem látogathatja.

  Étkezés:

  A gyerekek a foglalkozásra ne éhesen érkezzenek. Kérjük, hogy a Napraforgóház területén morzsáló, ragacsos élelmiszert ne fogyasszanak.

  Öltözék:

  A még csak fekvő babáknak kérjük, hozzanak pelenkát vagy plédet, amit a baba alá teríthetünk. A foglalkozásokon kényelmes nadrágban, pólóban és csúszásgátlós zokniban vagy könnyű tornacipőben vegyenek részt a gyerekek. (farmer, öv, kapucnis pulóver, szoknya nem ajánlott) A szobákba lépés előtt kérjük, utcai cipőjüket vegyék le. Váltópapucs rendelkezésükre áll.